Category: DEFAULT

Feixets De Cabells - Tomeu Penya - Arrels 89 (Vinyl, LP, Album)


1989
Label: Blau - A 049 • Format: Vinyl LP, Album • Country: Spain • Genre: Rock, Folk, World, & Country • Style: Folk
Feixets De Cabells - Tomeu Penya - Arrels 89 (Vinyl, LP, Album)

Informació i lletra de la cançó Feixets de cabells, de l'àlbum 50 cançons () de Tomeu Penya a Viasona.

Listen to Feixets de cabells on Spotify. Tomeu Penya · Song · Music Duration: 4 min.

 · Grup De Cantaires Muntanyencs Del Club Excursionista De Gràcia (1) Grup De Danses De Sitges De La Secció Femenina De F.E.T Y De Las J.O.N.S. (1) Grup De Vilafranquins (1) Grup El Sac (2) Grupo Balls De Mallorca (1) Grupo Coros Y Danzas De Valldemosa (1) Guillem d'Efak (10) Guillermina Motta (26) Guima & Shabbath (1) Hector Vila (10) Henri Author: Vinilissim.

Tomeu Penya. Els inicis d’en Tomeu a nivell artístic comencen com a integrant de bandes de rock que amb motiu del “boom” turístic es formaren a l’illa. Tasca que li proporcionà una experiència invalorable. Més tard, en Tomeu decideix penjar-se la guitarra i viatjar per Europa. Es guanya la vida tocant a pubs d’Alemanya, Dinamarca Estimated Reading Time: 7 mins.

Con el tercer disco, Illamor, la fama de Tomeu Penya se consolidó y fue más allá del mar para llegar a Cataluña y al resto de los Países Catalanes. Con todo, no fue hasta el gracias a su canción Mallorquins i Catalans, sacada del disco del mismo nombre que Tomeu Penya se hizo famoso en el .


Grey Cast Mourning - Wretch (8) - Wretch (File, Album) Take My Breath Away - Various - Heart Rock (CD, Album) Cornfields Or Cadillacs - Farmers Daughter - MakinHay (CD, Album)

1 thoughts on “Feixets De Cabells - Tomeu Penya - Arrels 89 (Vinyl, LP, Album)”

  1. feixets de cabells dins es teu mocadoret de seda quan no hi ets els mir i els bes, així sé que no ets somni, que ets vera. Ets es joc des meu riure i el consol ets des meu plorar ets raó des meu viure i reina des meu reinat. Passa es temps i jo t'estim més i me recordes molt de ta mareta que ens deixà tots dos tots solets i del cel ens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BING