Category: DEFAULT

Schimmenspel - Alfa Tau Bau - Schimmenspel (CDr)


2002
Label: Stahlklang Audio - ska02/002 • Format: CDr Limited Edition • Country: Netherlands • Genre: Electronic • Style: Abstract, Ambient
Schimmenspel - Alfa Tau Bau - Schimmenspel (CDr)

 · SCHIMMENSPEL. Tijdens de les muzische vorming bekeken we deze week de videoclip die de groep Little Dragon maakte bij haar – droevig, maar mooi – lied Twice. We vonden het schimmenspel zo mooi dat we besloten om zelf ook een schimmenspel te maken, maar dan bij enkele gedichten. De filmpjes die we daarbij zullen maken en bewerken mag u over Estimated Reading Time: 50 secs.

 · Schimmenspel is het spelen met schaduwen. Door dit spelen met schaduwen zijn vele stemmingen op te roepen. Een schim kan van heel klein, zeer groot worden. “Als een schim door de nacht” is een uitdrukking die vaak wordt gebruikt. Deze uitdrukking weerspiegelt het geheimzinnige aspect van het ted Reading Time: 2 mins.

 · Dit is de eerste soort schimmenspel. Dit is spelen op een tafel met of zonder een schimmenkast. Hierbij maak je enkele figuren uit karton en kleef je op een stokje. Hierbij heb ik de volgende tips: zorg dat de achterkant ook gekleurd is, zodat je de figuur kan draaien als hij/zij de andere kant op moet lopen. Zo voorkom je dat het figuurtje Estimated Reading Time: 1 min.

 · schimmenspel Wat voor een stemming roept het in ons op als we met een nevelige herfstdag naar buiten lopen en toeschouwer zijn van de vormen en kleuren om ons heen. De nevel verstilt de bomen, de huizen, een koe op d; het is of een onzichtbare sluier iets gevangen houdt van de ware vorm, de ware g: Alfa Tau Bau.

 · Schimmenspel. Auteur Sophie. In de lessen Nederlands onderzochten de kinderen verschillende soorten diefstallen. Bij sommige diefstallen wordt er een reconstructie gehouden. Dat is het laatste onderdeel van het volledige onderzoek waarin er wordt nagespeeld wat er is gebeurd. We speelden enkele krantenartikels na in een g: Alfa Tau Bau.


The Comfort Of Objects 3 - John Hegre / Lasse Marhaug / Helge Sten - The Comfort Of Objects. (CD) Holde Gattin! Dir Zur Seite - Haydn* - Die Jahreszeiten - Die Schöpfung (CD) Nalankobéh - Daby Balde - Le Marigot Club Dakar (CD, Album)

1 thoughts on “Schimmenspel - Alfa Tau Bau - Schimmenspel (CDr)”

  1. Het schimmenspel. Een aparte kunstvorm tussen stripverhaal en toneel is het schimmenspel. Lang voordat televisie en animatie gangbaar werden, werden mensen geboeid door "bewegende" stripfiguren. De Haarlemse illustrator, schimmenschuiver en schrijver Ko Doncker ontwierp voor de tabaksfabriek Salm het figuurtje 'Jantje van der Plas'.Missing: Alfa Tau Bau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BING